Tennis-piramide Jacco Eltingh
Home Wat is het? Hoe werkt het? Meer informatie Bekijk demo  

 

Tennis-Piramide Stopt!


Na 7 jaar tennis-piramide.nl, piramidecompetitie.nl, tennis-maatje.com en golf-piramide.nl hebben we besloten ermee te stoppen. Er zullen geen nieuwe sites worden bijgemaakt en de bestaande sites zullen worden afgebroken. Alle gegevens worden hierbij vernietigd.

Wij vonden het enorm leuk om vele verenigingen extra aan het tennissen te krijgen!

Sportieve groet, Coen en Freerk Jan

Wat is het?

De online tennis-piramide is niets meer dan een eigentijdse variant van de laddercompetitie, 100 procent gebruik makend van het internet, waarbij tennissers binnen een vereniging elkaar met 1 druk op de knop kunnen uitdagen.

Verschillende Doelgroepen
Binnen elke vereniging kan de tennis-piramide worden ingezet voor drie doelgroepen:

  • Jeugd
    Jeugd, bijvoorbeeld tot 16 jaar, kan in een aparte piramide worden ingedeeld. Zij kunnen elkaar online gaan uitdagen, maar er kunnen ook piramidedagen worden georganiseerd vanuit de tennisschool, waarbij de tennisleerlaar de regie in handen heeft op zo'n dag en wedstrijden handmatig kan inplannen. Na de wedstrijd melden de spelertjes hun uitslag bij de tennisleraar en zien zij direct of ze een treetje zijn gedaald of gestegen. De volgende wedstrijd kan direct weer worden ingepland. Bij zo'n dag kan bijvoorbeeld steeds om 2 of 3 gewonnen games worden gespeeld, zodat er lekker veel wordt gespeeld. Wie aan het eid van de dag bovenaan staat wint natuurlijk een leuke prijs.
  • Volwassenen
    Volwassenen weten elkaar wel goed te vinden en dagen elkaar online uit. Een vereniging kan zelf kiezen of er op tijd wordt gespeeld of om bijvoorbeeld 10 gewonnen games of 2 gewonnen sets. Spelers mogen dit zelf bepalen. Komen ze er niet uit dan geld de standaard regel die de vereniging zelf bepaald. Uiteraard altijd binnen de afhangtijden die de club heeft vastgesteld.
  • Dubbels
    De ervaring leert dat dubbels elkaar wel weten te vinden op de club. Vaak wordt er gedubbeld. Bij interesse in een dubbelpiramide kan ook deze worden aangeboden. Dit betekent wel dat deelnemers zich als team moeten aanmelden. Welk team is het sterkste dubbelteam van het komende seizoen? Laat ze het maar uitvechten. Na 1 ronde kunnen alle teams worden gewist en kan er desgewenst in nieuwe samenstellingen worden gespeeld. Zo blijft het leuk.
Verdien inkomsten voor de vereniging
Met de tennis-piramide kunt u ook sponsorinkomsten verdienen voor uw vereniging. Bij veel verenigingen zien we een eigen hoofdsponsor. Deze sponsor kan zijn naam aan de piramide verbinden, bijvoorbeeld de C1000-tennis-piramide. Zij kunnen dan de maandelijkse en eenmalige kosten van voor hun rekening nemen. Uw site wordt kosteloos omgezet met een mooi logo van de hoofdsponsor bovenaan. Een aparte sponsormodule maakt het mogelijk met enkele muisklikken extra subsponsors op te nemen. Op deze wijze weet een aantal verenigingen er zelfs positief uit te springen. De tennis-piramide vormt op deze wijze dus een leuke marketingtool voor de vereniging.

Bent u de volgende
Wie gingen u voor Bent u de volgende?
 

AFAS Tennis Classics Tennis Kampen Tennis Reizen
 
Maloni Web Design