Tennis-piramide Jacco Eltingh
Home Wat is het? Hoe werkt het? Meer informatie Bekijk demo  

 

Tennis-Piramide Stopt!


Na 7 jaar tennis-piramide.nl, piramidecompetitie.nl, tennis-maatje.com en golf-piramide.nl hebben we besloten ermee te stoppen. Er zullen geen nieuwe sites worden bijgemaakt en de bestaande sites zullen worden afgebroken. Alle gegevens worden hierbij vernietigd.

Wij vonden het enorm leuk om vele verenigingen extra aan het tennissen te krijgen!

Sportieve groet, Coen en Freerk Jan

Hoe werkt het?

Het werken met de tennis-piramide is erg eenvoudig. U kunt zich via de website van de piramide van uw vereniging inschrijven en u verschijnt in de piramide. Wanneer u in de piramide zit, kunt u een speler uitdagen die één of twee lagen boven u zit. In onderstaand voorbeeld daagt "Speler 1", de uitdager, "Speler 2" (de uitgedaagde) uit.

Speler 1 daagt Speler 2 uit

"Speler 2" ontvangt een email met daarin de uitdaging en een link naar de website. Wanneer deze speler op de link klikt kan hij of zij er voor kiezen om de uitdaging af te wijzen of te accepteren. Wanneer de uitdaging wordt geaccepteerd, wordt de wedstrijd ingepland. De beide spelers kunnen hiervoor een datum en tijd overeenkomen. Is de wedstrijd gespeeld, dan voert één van beide spelers de uitslag in, en de andere speler bevestigd de uitslag. Wanneer nu "Speler 1", de uitdager, wint, dan zal hij van plaats verwisselen met "Speler 2" zoals weergegeven in onderstaande afbeelding. Het doel is natuurlijk om de top van de piramide te bereiken!

Speler 1 wisselt met Speler

Wij geven u de site voor uw vereniging één maand kosteloos op proef. Een ideale mogelijkheid om het eens te proberen. Uw tennis-piramide is dan te bereiken via [verenigingsnaam].tennis-piramide.nl, of [verenigingsnaam].piramidecompetitie.nl. U kunt geheel vrijblijvend kennismaken met het product en alle functionaliteiten gebruiken. Wanneer u enthousiast raakt kunt u het product aanschaffen.

Door een samenwerking met AFAS Tennis Classics, Tenniskamp.nl en Tennisreis.nl kan dit product in 2012 worden aangeboden voor € 299,- eenmalig en € 15,00 per maand aan hostingskosten.

U kunt het contactformulier gebruiken om uw interesse te tonen. Wij nemen vervolgens even telefonisch contact met u op voor een korte nadere toelichting. Na afloop van dit gesprek trachten wij binnen 2 dagen uw site in de lucht te hebben, inclusief een mailadres welke gebruikt kan worden door een beheerder. Iedere vereniging zal een beheerder moeten aanstellen die zo nu en dan een mailtje stuurt of een leuk artikel. Dit kan ook allemaal weer vanuit het product, dus webbased.

Bent u de volgende
Wie gingen u voor Bent u de volgende?
 

AFAS Tennis Classics Tennis Kampen Tennis Reizen
 
Maloni Web Design